divendres, 23 de març del 2012

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès es felicita per la creació del Consell de Participació de la Fundació Sanitària de Mollet.



La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès es felicita per la creació del Consell de Participació de la Fundació Sanitària de Mollet.

Amb motiu de la creació per part de la Fundació Sanitària de Mollet d'un consell de participació on és previst que prenguin part diferents representants dels diferents municipis i entitats del teixit associatiu de la zona d'influència de l'Hospital de Mollet entre elles, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, aquesta, ha valorat positivament la posada en funcionament d'aquest nou organisme.

Des de la Plataforma se saluda iniciatives d'aquest tipus i resta a l'espera que aquesta nova eina “esdevingui útil per a la millora en l'atenció sanitària, els recursos humans i tècnics del centre sanitari” i per tant, “acabi repercutint en la millora dels diferents serveis que s'ofereix a la ciutadania”. Per la seva banda, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, es felicita d'haver-ne aconseguit la creació ja que és una reivindicació que l'entitat havia formulat en més d'una ocasió en diverses reunions mantingudes amb la direcció del centre hospitalari i davant d'altres organismes competents.

Per últim, la Plataforma recorda que malgrat aquest nou organisme sigui només a nivell consultiu, s'espera “que la implicació dels representants i de les entitats que en formin part siguin el reflexe real de la societat de la zona i que aquests puguin disposar dels mecanismes necessaris per a participar de manera directa i útil i poder així convertir-se en una bona eina d'influència a l'hora de prendre decisions per poder aplicar les millores que la sanitat baixvallesana mereix