divendres, 23 de març del 2012

La Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès organitza l’acte de presentació de la IPP (Iniciativa Penal Popular). Miercoles 28 de març 19h en la Marinete Mollet


L’entitat baixvallesana dona suport a la iniciativa penal popular per tal d’exigir responsabilitats als responsables polítics de les retallades en la sanitat pública.

La Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès organitza el proper dimecres 28 de març, a les 19 hores, al Centre Cultural la Marineta de Mollet del Vallès, l’acte de presentació de la Iniciativa Penal Popular (IPP) en defensa de la Salut i la Sanitat Pública per tal d’exigir responsabilitats penals als responsables polítics de les retallades en aquesta matèria.

Per tal de presentar la IPP, l’acte comptarà amb la presència del secretari de DEMPEUS per la Salut Pública, Toni Barbarà, el qual exposarà amb tota sèrie de detalls en que consistirà aquesta IPP.
Precisament, DEMPEUS ha estat la principal impulsora de la IPP, juntament amb un ampli front ciutadà que compta amb assemblees a més de vint poblacions catalanes, entre les que es troba la Plataforma per la Sanitat, a més de sindicats, associacions de veïns i altres.
La IPP s’ha creat per tal d’animar a tothom a denunciar allò que democràtica i raonablement representi una agressió contra la ciutadania en general, un greuge, per tal de portar a la justícia als presumptes malfactors per tal que hi responguin penal i políticament.
Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès
Dimecres, 21 de març de 2012