divendres, 1 de maig del 2015

9 de maig a les 12 hores - Plaça Sant Jaume de Barcelona Concentració en defensa del Sistema Sanitari 100 x 100 públic i la destitució fulminant del Conseller Boi Ruiz






El govern català desobeeix els acords aprovats pel Parlament
 i les reivindicacions de la ciutadania, mentre continua
ocultant els casos de corrupció

Acords desobeïts:
1.     Pretén vendre’s les nostres dades mèdiques a empreses  privades (projecte VISC+).
2.     Segueix volen fer els Consorcis de Lleida,  de l’hospital Clínic i de Tarragona, trencant així els sistema públic sanitari.
3.     Permeten fer activitat  privada en els centres públics i no atura “Barna Clínic”.
A més:
Segueix degradant el sistema públic sanitari tancant plantes i serveis, amb conseqüències de llistes d’espera, col·lapses a urgències, precarietat laboral  i derivant pacients de la pública a centres privats que fan negoci amb la salut.
Les darreres detencions en relació al cas Innova posen en evidència el grau de corrupció dels experiments de l'actual sistema sanitari català que ja és hora que canviï d'acord amb el que expressem al nostre manifest 'Pel dret a decidir sobre la nostra salut i el nostre sistema sanitari”. 
Per tot això:
Demanem  la reprovació i destitució del conseller Boi Ruiz pel mal que està fent a la salut de les persones i a la sobirania  de Catalunya.
Diem: cap vot pels partits del govern i qui els hi dona suport.
La ciutadania empoderada i organitzada en la Marea Blanca no defallirem fins a revertir les brutals agressions produïdes pels governs, català i espanyol, i implantar un veritable Sistema Nacional Públic de Salut amb la participació i el control de tota la ciutadania.

CONVOQUEM
9 de maig a les 12 hores - Plaça Sant Jaume de Barcelona
Concentració en defensa del Sistema Sanitari 100 x 100 públic i la destitució fulminant del Conseller Boi Ruiz