divendres, 17 d’abril del 2015

la Marea Blanca de Catalunya declara al conseller BOI RUIZ com a persona non grata per la Salut i la Sanitat publica de Catalunya i demana la seva dimisió.




Moció. Que presenta la plataforma en defensa de la Sanitat i la salut  publica del Baix Valles.
De recolzament  a la Marea Blanca de Catalunya en  declarar al conseller BOI RUIZ  com a persona non grata per la Salut i la Sanitat publica de Catalunya i demanar la seva dimisió.
Exposició de Motius:
ATES; que la coordinadora de la marea Blanca de Catalunya de la cual formen par reunida dilluns 30 de març ha analitzat elements de la situació present pel que fa a la llarga i sostinguda agressió contra la salut i la sanitat públiques a Catalunya a mans de l’actual Govern de la Generalitat i en particular en la persona del qui ostenta la responsabilitat de Conseller de Salut, Sr. Boi Ruíz García
ATES; que En concret hem tornat a constatar la seva actitud, i la direcció del seu Departament, que desatent, ignora i desacata les Resolucions que el Parlament de Catalunya ha aprovat pel que fa als casos de Barna Clínic i d’un Consorci de Lleida en el sentit d’aturar d’immediat els procediments en curs per entendre el riscos i greuges que suposen pel sistema nacional de salut públic de Catalunya.
ATES; que El dit conseller, de forma provocadora i prepotent, no sols no atura els processos esmentats sinó que persisteix i accelera la seva tramitació a esquenes de la ciutadania i contra les mobilitzacions de treballadors/es, organitzacions civils, entitats i el mateix Parlament català. Considerem aquest capteniment com a intolerable, agressiu i profundament antidemocràtic.
ATES; que El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat,  una resolució del 16 de març que encarrega a l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) que tiri endavant diverses mesures vinculades al programa Visc+. Aquest projecte preveu la venda a centres d’investigació de dades sanitàries que obren a mans de la sanitat catalana. El Parlament de Catalunya va exigir, el passat mes d’octubre, que es paralitzi el procés. El conseller de Salut, Boi Ruiz, i el Govern de la Generalitat, per tant, no han fet cas d’aquell acord parlamentari.
ATES; que Cal acabar amb la impunitat i l’autoritarisme al servei dels interessos dels mercats, i cal aplicar les decisions del Parlament i de l’ interès públic per la salut i l’atenció sanitària reivindicat per la immensa majoria del poble de Catalunya.
ATES; que Des de la Marea Blanca no descansarem fins a redreçar la prioritat pel sistema públic i nacional de salut, fins a revertir totes les retallades de tot tipus aplicades en el darrer quinquenni, i fins a fer fora de l’Administració pública personatges com el Sr. Ruíz i la seva cúpula directiva.
Proposta de acord.
1º Considerar al conseller  Boi Ruíz com a persona non grata i demanar la seva DIMISSIÓ immediata, i declarar-lo com a veritable ”Perill públic nº 1 per la salut i la sanitat públiques a Catalunya”
2ª Aixi mateix Si ell no dimiteix i pretén exhaurir aquest últims dies que li resten al present Govern de la Generalitat, per tal de perpetrar les seves declarades accions privatitzadores, reclamem del President Mas la seva destitució immediata.
3º En fem responsables de la seva permanència en el càrrec al Govern, i als Partits que li donen suport, CiU en primera instància i altres grups.
4º Enviar aquets acords , a els grups parlamentaris al parlament de Catalunya, a la marea blanca de Catalunya ,a la plataforma en defensa de la salut i sanitat publica del Baix Valles, a la presidencia del Parlament , i al president de la Generalitat.
PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SANITAT I SALUT  PUBLICA DEL BAIX VALLES (Membre de la Marea blanca de Catalunya)
Mollet del Valles 16 Maig 2015

Comunicació de la plataforma