dilluns, 7 d’octubre del 2013

Canvi del sistema informàtic a l’Hospital de Mollet,




Comunicat de premsa:

La plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Valles demana més celeritat en el canvi del sistema informàtic a l’Hospital de Mollet ja que està provocant llargues cues i molèsties tan als usuaris com als  professionals.

Des de la plataforma pensem que un canvi en la forma de treballar sempre porta algunes molèsties tant per els usuaris com per les persones que han d'ajustar-se a aquesta nova forma de fer. Hem de pensar que aquest nou sistema informàtic agilitzarà els processos amb certes garanties de funcionament i rigor en el servei que presta

Cal analitzar que esta significant el canvi de sistema informàtic en aquests moments, el fet d’intentar implantar aquest nou sistema informàtic sense que el personal tingui la formació necessària i les formes en les quals s’està fent a corre-cuita, estan provocant molts problemes que no es poden justificar amb un estalvi econòmic.

L’implantació del nou sistema informàtic sembla que pot justificar part o gran part dels retards en la programació de visites i proves diagnostiques, al nostre entendre encara incrementa més el temps d’espera.

Volem denunciar que la plataforma no estan reben les llistes d’espera malgrat que s’han demanat des de fa mesos. Cal dir que aquesta informació en el retard de les programacions ens ha arribat a través d’usuaris i també de professionals, això vol dir que s’està agreujant de forma innecessària mentre l’Hospital de Mollet s’escuda en un problema tècnic que té conseqüències sobre el servei públic que presta.

Area de comunicació de la plataforma.



Mollet del Valles 6 de Octubre 2013