dimarts, 24 de gener del 2012

La Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès dóna suport a la manifestació del dia 28 en contra les retallades en serveis públics.


COMUNICAT DE PREMSA

L’entitat baixvallesana fa una crida a la ciutadania a que hi participi per tal de mostrar el seu rebuig a les retallades que està patint la sanitat pública a Catalunya.

La Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès s’adhereix a la manifestació convocada per la Plataforma “Prou Retallades”, la qual congrega a 200 entitats que defensen els serveis públics, pel dissabte 28 de gener,a les 17 hores, a la Plaça de Catalunya de Barcelona en protesta contra les mesures d’austeritat de les Administracions públiques i en defensa dels serveis públics.
La Plataforma en defensa de la Sanitat Pública fa una crida a tota la ciutadania del Baix Vallès a mobilitzar-se i participar-hi, convocant-la el dissabte a les 16 hores a l’estació de tren de Mollet-Sta Rosa per tal d’anar tots plegats cap a Barcelona. Així mateix, la Plataforma dona suport també al memorial de greuges redactat per “Prou Retallades”, en el que es denuncien les polítiques injustes de retallades indiscriminades i els increments de preus que perjudiquen fonamentalment les classes populars, que el Govern de la Generalitat de Catalunya situa en la proposta de pressupostos per a l’any 2012 i suposen un atac a l’actual model d’Estat de Benestar.
Pel que respecta a l’àmbit d’actuació de la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública, el memorial recull l’exigència del reconeixement del dret a la protecció de la salut igual per a tothom, defensant el servei nacional de salut públic i de qualitat. En aquest sentit, es manifesta el següent:
§     No al tancament indiscriminat de serveis de salut públics, als increments de les llistes d’espera i a la pèrdua de qualitat d’aquests serveis.
§     No al trossejament de l’ICS perquè representa un pas més en la seva desintegració i reducció de la participació del servei públic de salut.
§     No al repagament d’un euro per recepta.
§     No als acomiadaments i a la precarització dels treballadors i treballadores de la sanitat.
§     L’aplicació d’incompatibilitat en els càrrecs de l’administració pública amb interessos privats i corporatius.

Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès
Dimarts, 24 de gener de 2012
Per a contactar amb la Plataforma, us podeu posar en contacte amb José Feria, Portaveu de la Plataforma en defensa de la Sanitat Publica del Baix Vallès. Tlf. 646967784