dijous, 30 de gener del 2014

La plataforma felicita els treballadors /es i usuaris /es de la sanitat pública de Madrid per la seva victòria


La plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix valles es congratula de "La paralització de les privatitzacions de sis hospitals públics a Madrid i la dimissió del conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid són una gran victòria per a la sanitat pública i demostren que la mobilització unitària és el camí a seguir .
La plataforma confia que el revés a la privatització de la Sanitat madrilenya pot enfortir la lluita per la defensa del sistema sanitari públic català
Amb les mobilitzacions unitàries i sostingudes en el temps s'ha demostrat que es pot aconseguir els objectius per aturar les mesures privatitzadores dels governs
Celebrem la Victòria de les àmplies mobilitzacions en defensa de la sanitat pública a la Comunitat de Madrid . El conseller de Salut d'aquesta regió , JavierLa plataforma felicita els treballadors / es i usuaris / es de la sanitat pública de Madrid per la seva victòria Fernández- Lasquetty ( PP ) , va dimitir aquest dilluns, després que el Tribunal Superior de Justícia de Madrid mantingués la suspensió cautelar del procés de privatització dels hospitals públics impulsat pel govern de la comunitat. Els jutges desestimaven així un recurs del govern de la comunitat de Madrid .
Amb aquesta victòria de la comunitat sanitària de Madrid es demostra que SI ES POT aturar les mesures privatitzadores i de retallades dels governs conservadors d'Espanya i de Catalunya .

GRUP COORDINADOR: