diumenge, 31 de desembre del 2017


COMUNICAT DE PREMSA:

Mollet del Vallés, 31/12/2017

El passat 19 de desembre la Fundació Sanitària Mollet (FSM) va confirmar l’obertura d’una unitat de medicina esportiva privada dins de les instal·lacions de l’Hospital de Mollet del Vallès. Aquesta unitat, que serà gestionada de manera íntegrament privada, comptarà amb la col·laboració d’especialistes de l’Hospital, i al no estar finançada per la Generalitat de Catalunya, haurà de ser sufragada pels propis usuaris.
Davant la posada en marxa d’aquesta unitat mèdica privada a l’Hospital de Mollet, des de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallés volem manifestar el nostre absolut rebuig a qualsevol intent com aquest de privatitzar alguna àrea de l’Hospital de Mollet, un espai 100% públic, així com la utilització dels recursos materials i humans de l’Hospital per contribuir al benefici de les empreses que intenten fer del dret universal de la Sanitat un mer negoci. Un cop més, ens postulem indubtablement en contra d’obligar als usuaris/es a pagar per un servei mèdic que hauria d’estar garantit per les institucions públiques, i no per corporacions privades. 
El nostre compromís amb la lluita per una Sanitat pública al Baix Vallès de qualitat i eficient és ferm. És per això que continuarem combatent els intents de privatitzar i capitalitzar un dret bàsic per a la nostra societat. Reclamem, un cop més, la fi de les retallades contínues al sistema públic sanitari i els intents de privatització. Volem que tothom tingui la garantia de poder accedir a un model de sanitat pública digne i igualitari.
FORA LA MEDICINA PRIVADA DE LA PÚBLICA!!!