dimecres, 13 de febrer del 2019

Exigim la retirada de l`exposició a l´ hospital de Mollet que fa propaganda de la gestió privada.





Hem quedat sorpresos de com s'està exposant en el Hall de l'Hospital de Mollet, propaganda de la gestió privada de la sanitat a Catalunya i ho bé que funciona aquesta.
L'hospital de Mollet és de propietat del cat salut per tant, és de titularitat pública. Aquest hospital és gestionat per la fundació sanitària de Mollet, que pertany al grup de la societat de socors mutus de Mollet.
La fundació sanitària de Mollet està adscrita a la patronal d'hospitals privats i concertats. LA UNIÓ D´HOSPITALS que gestiona desenes d'aquest equipaments públics inclosa alguns d'atenció primària.
La Marea Blanca de la qual formem part com a plataforma de plataformes en defensa de la sanitat pública no comparteix aquest model de gestió d'hospitals i centres d'atenció primària per part d'aquests ens privats com és l'FSM.
Per tot això, exigim la retirada d'aquesta exposició que fa propaganda de la gestió privada en un Hospital Públic.
Per últim, aquesta exigència l'exposarem a la consellera de salut. Amb la qual tenim una reunió per tractar alguns temes amb el seu departament també. Com són el possible trasllat d'especialitats al soci sanitari, l'ampliació d'urgències i la construcció d'un CUAP al baix Vallès.

Mollet del Valles 13 de febrero 2019