diumenge, 17 de març del 2019

COMUNICAT DE PREMSA. ACTE ATENCIÓ PRIMARIA





El passat dia 14 de Març va tenir lloc un acte públic sobre la asistencia sanitaria a l´atenció primaria  al cual van omplir la sala d´ctes del Casal cutural  de Mollet impulsat per la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès. Aquest acte es va celebrar com a culminació, de la seva campanya sobre la millora de l'atenció primària a l'assistència sanitària a tot el nostre territori.

A l'acte va intervindre Bienvenido de Miguel, Infermer de primària al CAP de la Plana Lledó. Que ens va explicar la delicada situació que passa aquest sector a la nostra població, en què les retallades a l'atenció primària, han fet que hi hagi llargues llistes d'espera i la precarietat laboral a la qual es veuen abocats gran part del personal sanitari al seu lloc de treball.

Cesca Zapater, metgessa de primària i membre del FOCAP. També va intervindre fent una exposició més general de l'Atenció Primària al nostre sistema sanitari. Remarcant l'importància d'una atenció primarista i de qualitat, i de la poca importància i els escassos recursos que s'hi destinen des de les administracions.

L'acte va ser dirigit i dinamitzat pels membres de la plataforma i al final d'aquest, hi va haver un torn de paraula en la qual van poder intervindre alguns dels assistents, exposant els seus dubtes, queixes i experiències envers l'atenció primària a Mollet del Vallès.

Mollet del Valles 17 Marc 2019