divendres, 9 de desembre del 2016

Volem la cessió d'unes dependències de l'INSS a l'ICS a Mollet del Vallès




COMUNICAT DE PREMSA:
MOCIÓ;  QUE PRESENTA LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SALUT I SANITAT PUBLICA DEL BAIX VALLÈS AL PLE MUNICIPAL DE MOLLET DEL VALLÈS PEL PROPER PLÉ DEL MÉS DE DESEMBRE.
Per sol·licitar la cessió d'unes dependències de l'INSS a l'ICS a Mollet del Vallès
l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), desenvolupa la seva activitat des de fa dècades en unes dependències annexes al Cap de Can Pantiquet, i que aquestes dependències són de propietat de l'INSS.
l'activitat d'aquest organisme públic  es traslladarà a un nou edifici al carrer Gaietà Ventalló de Mollet del Vallès, per la qual cosa aquestes dependències quedaran buides properament.
tenim coneixement de les gestions que està realitzant la direcció d'Atenció Primària del Vallès Oriental així com de l'Institut Català de la Salut, ICS, perquè aquestes dependències siguin transferides a la Generalitat de Catalunya, i es pugui instal·lar o ampliar serveis de l'Atenció Primària.
Des de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès ens sumem a aquesta petició, i proposem que entre d'altres, pugui servir per a realitzar la rehabilitació de la nostra zona de gestió pública, establint mecanismes de millora del servei per tal de mitigar les deficiències que desenvolupa l'empresa privada Fisiogestión, llistes d'espera intolerables, etc.
 Demanem que en breu s'inauguri el nou local de l'INSS a Mollet del Vallès que aportarà a la ciutadania de Mollet i àrea d’influència i una millora considerable del servei..
Sol·licitem  a l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) el traspàs a l'ICS les dependències annexes que tenen en el centre d'atenció primària situat al carrer de Joaquim Mir Nº 75 de Mollet del Valls.
Que un cop traspassades les dependències a l'ICS, es demana que s’obri un procés participatiu per debatre quins serveis sanitaris serien els més adequats per a aquestes dependències.
Hem demanat  una reunió a tots els grups municipals de Mollet  per consensuar la proposta

Mollet del Valles 9 Desembre 2016