dijous, 1 de novembre del 2012

La Resistència fa una crida per a una participació massiva a la Vaga General del 14N





Els motius que ens van dur a crear la coordinadora “La Resistència” no han disminuït sinó que s’han agreujat. Les retallades i les mesures d’estalvi econòmic que ens enfonsen cada dia més s’estan tornant insuportables per la gran majoria de ciutadans i ciutadanes. Els pressupostos generals de l’Estat pel proper 2013 son els més regressius de la democràcia. Apliquem les mesures d’un rescat econòmic de l’Estat Espanyol i aquest encara ni tant sols ha arribat. I creiem que CiU oblida que per iniciar un procés de transició nacional catalana a més de comptar amb el territori també s’ha de comptar amb els catalans i catalanes.
La Plataforma Catalana “Prou Retallades”, CCOO, UGT, USOC i CGT per la seva part, han convocat una Vaga General pel proper 14 de Novembre. Una Vaga que compartim els treballadors i treballadores europeus, Portugal, Grècia, Itàlia Malta i Xipre també faran vaga el mateix dia i a la resta de països, explícitament a França i Alemanya, hi ha convocades diferents accions de protesta.
Evidentment tot té un origen, i Europa ha de deixar de ser font de problemes per convertir-se en solució, no podem crear una Europa a dos velocitats i sembla ser que els poders de Brussel·les i Berlín pretenen fer-la.
El Vallès Oriental, un territori fortament colpejat per la crisi no es pot mantenir al marge. Cada dia son més els sectors i les persones que veuen que és absolutament necessari mantenir un clima de conflictivitat social per assolir el manteniment de l’estat del benestar, farmacèutics, petits empresaris, professionals liberals, empleats públics, treballadors/es de la indústria... tots/es per separat anem fent mobilitzacions. Ara cal que tots/es plegats fem de la Vaga General del 14 de Novembre un èxit absolut. Un crit unànime als governs catalans, espanyol i europeu per a que tinguin clar que el camí que volem no és al que ens estan duent.
Per tot això el proper 14 de Novembre, tothom i totdona a la Vaga!
Ateneu de Granollers – AAVV Granollers Centre – CCOO Vallès Oriental – Comitè d’Empresa de l’Hospital de Granollers - Coordinadora d’AMPA d’Escoles Públiques de Mollet del Vallès – Gent del Barri Sant Miquel – ERC Vallès Oriental – EUiA Vallès Oriental – ICV Vallès Oriental – Plataforma per la Sanitat Pública Baix Vallès – Plataforma per la Sanitat Pública Montornès del Vallès – Plataforma d’Afectats/des per la Hipoteca de Granollers - PSC Vallès Oriental - UGT Vallès Oriental .