divendres, 17 de gener del 2014

NO A LA EXCLUSIÓ DEL SISTEMA SANITARI DE LES PERSONES QUE PASSIN MES DE 90 DIES AL ESTRANGER.


La plataforma en defensa de la sanitat publica del Baix valls s'oposa a l' Exclusió del sistema sanitari de persones que Passin mes d' 90 dies a l' Estranger i demanarà que la Generalitat no a els exclogui com vol  el Govern del PP .
Des de la plataforma defensem un sistema público , universal , equitatiu , solidari i de Qualitat .
AQUESTA nova retallada podria afectar un gran nombre de Ciutadans mes d' mig milio , Fins a 600.000 persones , han emigrat a Altres Països des de l' esclat de la crisi a l' Estat espanyol . Si no troben feina podem Perdre la cobertura sanitària .
La plataforma insta la Generalitat a utilitzar Tots els Mecanismes jurídics , Polítics i Administratius per no complir Catalunya a l' Exclusió de l' Assistència Sanitària de les persones residents que Estiguin mes d' Noranta dies Durant l' any natural en l'estranger " i" garantir la targeta sanitària a Totes aquelles  persones retornades , en situaciò d' Atur i sense prestacions

Aixi mateix  plantejarem als  grups municipals d'ICV - EUIA , ERC , CUP , PSC i independents , del Baix Valles perque pressentia Mocions a a els Seus respectius plens municipals per rebutjar aquestes Mesures que creiem totalment injustes i discriminatòries .