dimarts, 23 de juliol del 2019

VOLEM ASCENSORS EN FUNCIONAMENT JA!! agitació i protesta en l'estació de Santa Rosa de Mollet, per a exigir a RODALIES CATALUNYA I RENFE





COMUNICAT DE PREMSA:
LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SANITAT PUBLICA DEL BAIX  VALLES ( PSPBV)  va fer ahir una acció d'agitació i protesta en l'estació de Santa Rosa de Mollet, per a exigir a RODALIES CATALUNYA I RENFE  que després de més de sis mesos des que van acabar les obres de remodelació d'aquesta estació, encara no funcionen els ascensors que facilita l'accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda, ja siguin persones majors, famílies amb criatures o persones discapacitades.
En aquesta acció de la PSBV es van repartir més de 200 fulles informatives   es van posar més de 30 cartells reivindicatius, a més de lliurar una carta a la Cap de l'estació.
La valoració que fem és molt positiva ja que comprovem la indignació d'usuaris i usuàries per aquesta barrera insalvable que té aquesta estació, així com la d'estació de Mollet Sant Fost comptant amb la seva complicitat manifesta.
Continuarem pressionant perquè més aviat que tard aconseguirem posar en funcionament  aquests  ascensors  que tan  estem patint la ciutadania.
Així mateix demanem a les forces polítiques i socials el seu suport i denúncia, especialment a l'Ajuntament de Mollet,
Nota. Hem enviat denúncia al SINDIC DE GREUGUES de Catalunya perquè intervingui 
PSPBV.
Contacte.
Antonio Lopez Portaveu