divendres, 25 de març del 2011

Que gestiona la Fundacio Privada Hospital de Mollet a parte del Hospital?

La Fundació Sanitària de Mollet és una entitat sense finalitat de lucre creada l’any 1996 per la Societat de Socors Mutus de Mollet (Mutualitat Federada de Previsió Social), gestora del centre hospitalari històric del municipi, amb una trajectòria de més de trenta anys com a hospital general bàsic de la xarxa pública.
L’àrea d’influència de l’actual Hospital de Mollet és la subcomarca del Baix Vallès (Vallès oriental), que comprèn les poblacions de Mollet del Vallès, La Llagosta, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Santa Maria de Martorelles, amb una població d’uns 100.000 habitants. La posada en marxa del nou hospital ha suposat l’increment d’aquesta àrea d’influència amb les poblacions de Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), fet que dibuixa una nova àrea d’influència de 150.000 habitants.
A més de l’actual Hospital de Mollet, la Fundació Sanitària gestiona el Centre de Salut Mental Jaume Vilaseca i Pujades, el Centre de Rehabilitació Integral del Baix Vallès i el Centre d’Atenció i Seguiment de Drogodependències de Mollet, pertanyent al Servei de Salut Mental i Addiccions d