dimarts, 21 de desembre del 2010

Recull de premsa, Llistas d´espera quirúrgiques L¨Hospital de Mollet




L'Hospital de Mollet redueix les llistes d'espera quirúrgiques

Els pacients a l'espera d'intervenció passen dels 1.700 als 1.000 en un any
Laura Ortiz / Mollet del Vallès doble fletxa Dimarts, 21.12.2010. 18:50 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

Malgrat l’increment d'un 10% de la seva activitat, el nou Hospital de Mollet ha aconseguit rebaixar les llistes d’espera quirúrgiques en un any.

Nou Hospital a la ronda dels Pinetons

etiqueta
Al desembre de 2009, 1.700 pacients esperaven una intervenció, pels 1.000 que es troben a l’espera actualment. Aquestes dades les feia públiques el gerent del Consorci Sanitari, Jaume Duran, que dimarts feia balanç de l’activitat del centre d’enguany, marcada per la inauguració al juliol de l’equipament de la ronda dels Pinetons i de l'increment d'usuaris de poblacions com Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans. Duran destacava el treball fet en la transmissió de dades i assegurava que s’ha consolidat el trasllat efectiu al nou hospital “de manera satisfactòria”. Duran recordava que s’ha tancat el pla d’equipaments per valor de 9 milions d’euros i que el temps d’espera en la majoria de processos està per sota dels dos mesos.
Duran també recordava que s’han incorporat 120 treballadors al centre, que, entre 2011 i 2012, preveu incrementar la plantilla amb un centenar d’empleats més.