dimecres, 9 de novembre del 2011

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès organitza una Caravana per la Salut.



La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès organitza una Caravana per la Salut.

Tindrà lloc el proper dissabte 12 de novembre, amb sortida a les 10 h davant del Pavelló d’Hockey de Mollet.

La Plataforma pretén defensar la sostenibilitat d’una sanitat pública i de qualitat sense retallades.


Dins de la campanya de defensa de la sanitat pública i en contra de les retallades que està duent a terme la Plataforma per la Sanitat Pública del Baix Vallès, organitzarà conjuntament amb altres entitats germanes del Vallès el proper dissabte 12 de novembre una caravana de vehicles per a la Salut amb destinació a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, on faran sentir la seva veu per tal de defensar la sanitat pública. La comitiva de vehicles partirà a les 10 hores des del Pavelló d’Hockey de Mollet del Vallès, es dirigirà a través de la C-17 a Barcelona, on seran rebuts per les associacions de veïns de la capital catalana. A la plaça de Sant Jaume.

La Plataforma considera que aquestes retallades representen en el fons una intenció d’aconseguir un canvi de model cap a la privatització de la sanitat pública. Una intenció  ja preparada per anteriors governs de la Generalitat i que ara culmina el seu conseller de Sanitat, Boi Ruiz, el qual cal recordar que era el president de la Patronal d’hospitals privats de Catalunya.

La Plataforma pretén d’aquesta manera denunciar les polítiques insolidàries que s’estan duent a terme actualment, que fan caure els recursos públics baixant els impostos a les classes més privilegiades, permetent un escandalós frau fiscal o transvasant milers de milions d’euros públics al sector bancari. Precisament, la Plataforma considera que aquest forat de les finances públiques, provocada per aquestes polítiques i per la pròpia crisi econòmica, es fa servir d’excusa per tal de desmantellar el sistema sanitari públic, quan la realitat es que es vol potenciar la sanitat privada i les assegurances sanitàries per tal de fer negoci.


Mollet del Vallès, a 8 de novembre de 2011.

Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès