dimarts, 15 de novembre del 2016

REUNIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DEFENSA SANITAT PÚBLICA DEL BAIX VALLES I REGIDORIA DE SALUT PUBLICA DE L´AJUNTAMENT DE MOLLET.




Comunicat de premsa:
REUNIÓ ENTRE LA PLATAFORMA DEFENSA SANITAT PÚBLICA DEL BAIX VALLES I REGIDORIA DE SALUT PUBLICA DE L´AJUNTAMENT DE MOLLET.
L’Ajuntament de Mollet i la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública es van reunir recentment per tal de colaborar i treballar conjuntament en la millora de la salut i sanitat  pública a la ciutat de Mollet i al Baix Vallès. Per aquest motiu, hem   proposat l’organització d’una Jornada que reflexioni sobre la situació actual de la salut pública i que vol comptar amb la participació de totes les institucions publiques i socials  implicades aquestes jornades que se celebrarien durant el primer trimestre de l’any 2017.
 D’altra banda, en aquesta reunió la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública,  van plantejar  altres aspectes vinculats amb la mobilitat i estacionament de vehicles com som  Aparcament a la zona de l´Hospita les dificultats de l’aparcament a la zona que envolta l´Hospital  per a les persones que van a rebre assistència y/o familiars y amics
Respecte a la zona blava demanent  que es pugui concretar la proposta de la gratuïtat de 2 hores i que sigui rotatori.  També demanent que es pugui potenciar el transport públic (bus urbà nits i festius) i que es pugui valorar que el terreny que està cedit a la Generalitat per a la construcció dels Jutjats de moment es pugui utilitzar com aparcament gratuït provisional aixi com l´acondicionament del solar d´amunt de Can Arimon al Barri de Santa Rosa.
Des de l´Ajuntament s´explica que el tema de la zona blava s´està valorant a la taula de mobilitat, i que traslladarà els altres temes també als Serveis corresponents per tal que es puguin valorar.
- Servei de Rehabilitació
La Plataforma  informa que el dia 22 de novembre tenen una reunió amb catsalut per demanar  sobre el servei de rehabilitació per tal que es que es pugui reduir les llistes de de espera drasticament.
La plataforma Pregunten si sabem què passarà amb l´espai on estan les oficines de la Seguretat Social al barri de Can Pantiquet, quan aquestes dependències es traslladin a la nova seu. Pensen que podria ser un bon espai per posar allà la rehabilitació de gestio publica ambulatoria.
Des de l’Ajuntament comentem que consultarem qui es el propietari i si hi ha alguna proposta per aquest espai.
Per ultim van proposar que es recupere el Consell de salut i benestar municipal integrat ara en altre molt mes gran amb tematiques diferenst.
Compromisos:

L´ajutament gestionara  totes les peticions als serveis corresponents i queden en emplaçar-nos a una propera trobada per treballar des de la comissió la Jornada i els altres temas exposat.