dimecres, 28 de setembre del 2011

Comunicat de Premsa: de la Plataforma Salut Publica Baix Valles


Comunicat de Premsa
El passat dia 23 de setembre, la coordinació de la Plataforma en defensa de la sanitat publica del Baix Vallès es va reunir per a valorar tant les retallades que està aplicant el govern de la Generalitat com el funcionament del nou servei d’odontologia de l’Hospital de Mollet. Així mateix, també es van concertar diferents reunions amb professionals i directius de l’Hospital, ambulatori i comitès d’empresa per tal de coordinar els propers moviments de la Plataforma.
Pel que fa a l’ampliació del servei d’odontologia, la Plataforma ho valora positivament sempre que aquest sigui per a tots els usuaris sense cap cost addicional, no estant d’acord amb el fet que l’Hospital de Mollet cedeixi un espai públic a una empresa privada per a que aquesta faci negoci.
En un altre ordre de coses, davant les declaracions d’alguns consellers de la Generalitat que plantejaven estudiar el fet d’instaurar un sistema de copagament en la sanitat pública, la Plataforma vol manifestar que s’hi oposarà amb la màxima energia per tal que la sanitat segueixi essent un dret universal, el qual els ciutadans ja paguen amb les seves nòmines i a través dels pressupostos.
La Plataforma seguirà reivindicant que les partides compromeses per a l’Hospital de Mollet amb motiu de l’augment de població que en farà ús, un cop incorporats a la seva àrea d’influència els municipis de Santa Perpètua de la Mogoda i de Palau-Solità i Plegamans, es paguin el més aviat possible, doncs considera totalment inacceptable que ara que hi ha més usuaris que abans hi hagi menys personal sanitari.
Plataforma en defensa de la Salut publica del Baix Valles