dimarts, 29 d’octubre del 2013

En defensa dels serveis publics i el sistema public de pensions



  Mes de mil personas van participar a la manifestació a Mollet  

En els últims anys estem assistint en el nostre país a un atac sistemàtic i organitzat contra els Serveis Públics i les pensions que són un dret ciutadà conquistat després de llargs anys de lluita i un pilar fonamental de l’Estat del Benestar, com factor d’igualtat, de cohesió social i de solidaritat.

La qualitat dels Serveis Públics exigeix de la societat i especialment dels seus responsables polítics el reconeixement i valoració que els correspon per la labor essencial que realitzen en àrees tan essencials com el transport, la sanitat, l’educació, els serveis socials, la justicia  i, en general  l’atenció a la ciutadania en tots els nivells.

 A Mollet tenim mes de 6.000 aturats de los cuals  la meitad no cobra cap subsidi d´atur i esta provocant bossas de pobressa extrema.

Cal mes politiques socials , creació de lloc de treball, cap retallada a la educación ,  sanitat publica i els serveis socials aixi com cap  familia  desdonada.

El Gobierno central i també el de Calunya SOM  complices i responsables  de aquesta situación.

La Asamblea Popular de Mollet punt de trovada de molts ciutadants/a , organizacions socials i politiques, fem una crida a la movilizacion y el compromis per lluitar contra aquestas politiques i construir  una societat  justa i solidaria.

    

  - Per unes pensions dignes sense retallades

 - Per una sortida  social a la crissi

 - Perque les  administracions publiques  responguin  a les necessitats      de la ciutadania

 - Per rescatar a les persones i no a la banca culpable de la crisis, cap desdonament.

 - No a les retallades l´educacíó ,  sanitat , i   servesi socials publics.

 - Per la creacio de lloc de treball dignes

 - No a la LOMCE


ASAMBLEA POPULAR DE MOLLET