dijous, 11 d’octubre del 2012

Comença una campanya d’insubmissió a l’euro per recepta

Comença una campanya d’insubmissió a l’euro per recepta

Varem començar els iaioflautas i Dempeus per la Salut Pública el mateix dia que es posava en marxa a la vigília de Sant Joan, l’injust cobrament de l’euro de la vergonya.
Quan ja hi ha gent gran que ha de triar entre menjar o poder comprar els medicaments convertits gairebé en un bé de luxe, en un estalvi caníbal, la INSUBMISSIÓ és un valor que cal que molta gent comparteixi… ens hi va la salut i MOLT MÉS!
Ara comença una campanya que prendrà força a partir del 15 d’octubre. El company ho explica molt bé:
Escolteu els seus arguments i veureu com us convencen. Tenen tota la raó de qui sap que aquesta crisi és una estafa i aquests impostos sobre la malaltia una excusa indecent del “govern dels Millet” per acabar amb la sanitat pública.
Una acció magnífica, ciutadana, digna, per la que cal felicitar els companys de Sant Andreu, l’Associació de Veïns i Veïnes de Barcelona, i els companys de SICOM per deixar-ne testimoni i ajudar a difondre el valor de la INSUBMISSIÓ: la millor de les pedagogies.
      

4 respuestas a Comença una campanya d’insubmissió a l’euro per recepta

  1. tashanookaasan dijo:
    Esta campaña es sólo para Barcelona o también se puede hacer en Santa Coloma de Gramenet ?
    Que puede hacer la generalitat en contra del insumiso ?
    • dempeus dijo:
      La campanya es por todo el territorio CATALAN
      Lo máximo que puede hacer la Generalitat contra los insumisos es cobrar un recargo del 20%, es decir 1,20% en lugar de 1 euro por receta, y eso si al final accedes a pagar. Ya han dicho que hasta que no llegues a 60 euros no tramitarán la multa. Por un euro les cuesta más el proceso de reclamación que el euro que pretenden cobrar.
      No es mucho lo que arriesgamos declarándonos insumisos y es mucho lo que podemos ganar si cada vez somos más, podemos conseguir que lo quiten.
  2. Imma dijo:
    Moltes gràcies per aquesta iniciativa. Com a insubmisa que soc, em reconforta veure que hi ha aquestes iniciatives, i recordar que no estic sola.
    I tot i que et puguis permetre, el que avui dia, com diueu, sembla un luxe, poder pagar els medicaments sense deixar de menjar, entenc que aquest no és tema, sinó la retallada de drets socials, que sembla no tenir fi, que estem patim, dia rere dia, de la mà del Govern català i espanyol, amb l’excusa de la crisi….mentre, per exemple, es publica en el BOE una convocatòria de subvencions per import de 2.500.000 d’euros adreçades a “ fundaciones y asociaciones con dependencia orgánica de partidos políticos con representación en las Cortes Generales, para funcionamiento y actividades de estudio y desarrollo del pensamiento político, social y cultural, correspondientes a 2012”.
     
  3.  

Deja un comentario